Twitter Facebook

Delicatesse

Culinair genieten begint met de juiste producten. Bij Queen Deco Home, Living & Fashion kunt u kiezen uit meer dan 50 soorten lekkernijen. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Wij raden u dan ook aan onze winkel te bezoeken voor het gehele assortiment.

De heerlijkste olijfolie met diverse smaakjes of gewoon naturel treft u aan in onze delicatesse afdeling van onze winkel. Heerlijke balsamica en frisse wijnazijn met diverse toevoegingen verpakt in leuke cadeau-fles of in een gebruiksvriendelijke voordeelfles. Wij maken op verzoek de leukste cadeau pakketten voor diegeen die eens geen bloemen maar een leuk delicatesse pakket weg wil geven. Ook voor eindejaar of kerstpakketten bent u bij ons op het juiste adres. Alles aangepast aan u wensen.

Uit eigen branderij elke dag verse noten in diverse soorten rauw of gebakken. Op verzoek maken wij ook uw noten cadeau klaar in een leuke feestverpakking.

Queen Deco is leverancier van het nostalgische limonademerk Exota, de felkleurige frisdrank uit de jaren vijftig en zestig. Exota werd beheerd door de familie Van Tuijn en de fabriek stond in Dongen. Exota was verkrijgbaar in onder andere de kleuren rood (frambozen), groen (grenadine), bruin (champagnepils), geel (citroen) en wit (cider). In maart 2015 is Exota door drie ondernemers uit Veghel opnieuw op de markt gebracht. De limonade wordt geproduceerd in een kleine fabriek in Morteau (Frankrijk). De limonade is in acht smaken en twee formaten (0,75cl en 0,33ml) verkrijgbaar. De smaken zijn: pompelmoes, pink, priklimonade, citroen, grenadine, mandarijn, sinaasappel en cola.